شهادت مظلومانه بزرگ بانوی هردو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد
قال رسول اللَّه (ص):«...فتکون اوّل من یلحقنى من اهل بیتى فتقدم علىّ محزونة مکروبة مغمومة مقتولة ».
(فاطمه) اولین کسى از اهلبیتم مىباشد که به من ملحق مىگردد، پس بر من وارد مىشود، محزون، مکروب، مغموم، مقتول... فرائد السمطین ج 2، ص 34
قال موسى بن جعفر (ع): انَّ فاطمة (س) صدّیقة شهیده. اصول کافى ج 1، ص 381
یا فاطمه داغ پدرت سنگین بود
پهلوی شکستهات چرا خونین بود؟
«لا أسئلکُم علیه اجراً» نشنید
پاداش رسالت محمد این بود؟
«رائحهُ الأنْبیاء رائَحهُ السَّفَرْجَل، و رائحهُ الْحُوْرالعِین رائَحهُ الآسِ و رائحهُ المَلائِکَهِ الْوَردِ، وَ رائحَهُ إبْنَتِی فاطِمهَ الزَّهْراءِ رائحةُ السَّفَرجَلِ و الآسِ و الْوَرْد؛ بوی پیامبران بوی میوه «به» است، بوی بانوان بهشتى، بوی درخت مُورد (درختی که برگ و گل خوشبو دارد) میباشد و بوی فرشتگان بوی گل سرخ است و بوی دخترم زهرا(س) بوی به و آس و گل سرخ است».بحارالانوار، ج 66، ص 177.
«فاطِمَهُ سیده نساءِ العالَمِینْ؛ فاطمه بزرگ بانوی زنان جهان است».
«فاطمةُ بَضعهٌ فیّ و هی قلبی الذی بین جنبی و هی نور عَینی و ثَمرةُ فُوادى؛ فاطمه پاره تن من است و او جان و دل من است که در سینهام قرار دارد و او نور چشم و میوه دل من است». صحیح مسلم، ج 7،ص 140؛ بحارالانوار، ج 43، صص 24 و 80.
«إنَّ أوَّلَ شخصٍ یَدخُل علی الجنّه فاطمه بنت محمد(ص)؛ به درستیکه اولین شخصی که وارد بهشت میشود فاطمه(س) دختر محمد است». بحارالانوار، ج 43، ص 44.
«فاطمةُ اعزُّ البریه عَلِیَّ؛ فاطمه عزیزترین مردم در نزد من است». امالى، شیخ صدوق، ص 259.
سیزدهم بهمن ماه سال 1298 فریمان میزبان نوزادی شد که او را مر تضی نامیدند. سیزده سال بعد مرتضی طلبه حوزه علمیه شد و در سال 1316 برای ادامه تحصیل علوم دینی به قم مراجعت کرد و در محضر درس اساتیدی چون امام خمینی (ره)، آیت الله العظمی بروجردی و علامه سید محمد حسین طباطبایی شرکت نمود. سال 1331 بود که به تهران مهاجرت کرد و شروع به تدریس در دانشکده معقول و منقو ل (الهیات و معارف اسلامی) دانشگاه تهران نمود و در همان زمان به همکاری با مجامع اسلامی وکانونهای مذهبی پرداخت. در پانزدهم خرداد ماه 42 دستگیر و راهی زندان شد و یکسال پس از آن به صلاحدید امام خمیبی (ره) با جمعیت های مؤتلفه اسلامی آغاز به همکاری نمود. پس از چندی حسینیه ارشاد تهران را تأسیس کرد که گام مؤثری درجهت جذب و سازماندهی جوانان بود. در سال 1348 به دلیل انتشار اعلامیه ای مبنی بر جمع آوری کمک به آوارگان فلسطین راهی زندان شد. سال 1354 بود که رژیم به دلیل احساس خطری که از جانب شهید مطهری می نمود ایشان را ممنوع المنبر اعلام کرد. دو سال بعد در سال 1356 استاد اقدام به پایه گذاری جامعه روحانیت مبارز تهران نمود. در سا ل 1357 در سفری به پاریس مسؤولیت تشکیل شورای انقلاب از سوی امام (ره) به ایشان واگذار شد. او که پاره تن امام بود در اردیبهشت ماه 1358 پس از سالها تلاش در جهت اعتلای کلمه الله به دست گروه فرقان به شهادت رسید.
نامش بلند و یادش جاودان.
تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
در نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 بنا به فرمان حضرت امام خمینی (قدس السره) به جوانان غیور و انقلابی ایران اسلامی، عده ای از دلسوختگان راستین و پیروان صدیق ولایت فقیه گرد هم جمع آمدند، و نهاد مقدس سپاه را پی ریزی کردند.